Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (3.21 secunde)
Toate astea, in afara de coruptie se refereau mai ales la slaba dezvoltare din cea mai mare parte a tarii. ... El reproseaza lipsa de viziune in administrarea Capitalei, starea deplorabila a cladirilor, traficul haotic si spune ca de vina este lipsa proiectelor viabile de dezvoltare.
Daca este o groapa pe unul dintre bulevardele prinse in Planul Integrat de Dezvoltare, o vom astupa, nu putem sta doua-trei luni pana se termina licitatia. ... Vom da drumul la SF-uri si pentru acele centre de afaceri obligatorii prin Planul Integrat de Dezvoltare.
Saptamana iti aduce intamplari bune in legatura cu cumpararea unei case sau o cumparatura personala pe care ti-o faci. ... Pe durata acestor zile, vei avea asteptari de dezvoltare de evenimente importante in viata unei fete sau a unei femei tinere din viata ta.
Fiind la randul meu parte a unui guvern acceptat in general drept cel mai competent guvern post revolutionar, este vorba de guvernul PSD din perioada 2000-2004, asadar avand o experienta personala in acest sens, am considerat ca in calitatea sa de reprezentant al Romaniei, deci al tuturor romanilor, Guvernul trebuie sa fie sprijinit si prin propuneri de proiecte care sa ajute la dezvoltarea societatii romanesti, la crearea de locuri de munca si la scaderea costurilor pe care populatia le plateste.
Astfel, acordarea de sprijin pentru prezenta continua a tinerilor in zonele rurale este o prioritate de varf pentru politica de dezvoltare rurala a UE. Potrivit Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 unul dintre obiectivele principale este incurajarea tinerilor fermieri care doresc sa investeasca si sa locuiasca in mediul rural.
Un loc care ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati si tehncii individualizate si de grup, pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena.
In politica de promovare a liderilor - de la organizatiile locale pana la centru - trebuie sa prevaleze criterii obiective, calitatea personala a oamenilor, pregatirea, competenta, experienta lor, calitatile lor morale, decenta si corectitudinea, capacitatea de comunicare cu electoratul si cu membrii si militantii partidului si, nu in ultima instanta, carisma personala.
In plus, acest lucru este o chestiune personala si nu ma priveste decat pe mine, este o problema personala”.
El a precizat ca Ion Iliescu nu i-a cerut niciodata sa-si dea demisia, caracterizand afirmatiile lui Teodorescu drept “o interpretare personala“ a acestuia. “Din punctul meu de vedere este o interpretare personala a lui Alin Teodorescu a evenimentelor din 2004“, a precizat presedintele executiv al PSD.
Formularele de prescriere a medicamentelor care se elibereaza cu si fara contributie personala, au fost modificate astfel incit pe o singura reteta sa poata fi trecute medicamente din cele trei subliste.
Premierul o va sfatui pe Mona Musca sa nu demisioneze Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, nu l-a anuntat oficial de intentia de a demisiona din functie si a precizat ca o va sfatui sa nu faca acest gest, desi, in final, acesta este unul de atitudine si vointa personala.
Experienta erotica personala este filtrata prin filosofia lui Platon din dialogul Banchetul, vazind in iubire nazuinta omului spre adevar, bine si frumos, spre fericire si nemurire.
Chiar daca teoria lui Freud se referea la visele "sexuale", unele din exemplele oferite in lucrarea lui, Interpretarea Viselor, sunt exceptionale, mai ales pentru cei care vor sa descopere cat de complex este efortul de intelegere personala, de decriptare a viselor.
Din cate declara acum Dumitru Rascolean, masina cu care a participat la manifestari era proprietate personala a soferului sau, motiv pentru care vom face cercetarile ce se impun", a precizat Ilie Paducel, primarul orasului Petrila.
Ceea ce in trecut era o prohibitie pentru femei, este astazi o alegere personala pentru persoanele de ambele sexe. ... Anthony Giddens in Transformarea Intimitatii releva cum, tot mai mult, gratificarea sexuala si fericirea personala merg mana in mana.
Povestea este istoria personala asa cum ti-o amintesti, nu asa cum a fost. ... In al doilea rand, iti limitezi potentialul, impactand negativ atractivitatea ta sociala, personala si profesionala.
Iar acest lucru poate fi tinut usor sub control prin evitarea folosirii in comun a anumitor obiecte de igiena personala si prin protejarea ranilor cu plasturi sau pansamente sterile.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a vorbit despre o opinie personala referitoare la necesitatea suspendarii presedintelui Basescu.
"Regim de autoritate personala" Astfel, dupa strangerea numarului minim de semnaturi necesare depunerii cererii de suspendare, actiunea poate esua fie: ... in fapt, un regim de autoritate personala.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, la Cluj, ca inca nu s-a decis ce formatiuni politice cu lideri "simpatici" va sponsoriza in campania electorala, acest lucru fiind o chestiune personala. ... Este o chestiune personala, oricum.
google-analytics.com